Community discussions

MikroTik App
 
2152
just joined
Topic Author
Posts: 6
Joined: Tue Oct 23, 2018 12:27 pm

CCR2004-16G-2S+/Ethernet Port Problem

Wed Jul 13, 2022 8:18 am

Hi I am new to this forum, I am using a CCR2004-16G-2S+ from past 4 months everything was good, but today I seen ethernet port 2 enabled and disabled with in few seconds, IMPORTANT THING IT IS NOT IN USE. Can anyone help me out why this happened? I am attaching screenshots here and sorry for my English.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
User avatar
chechito
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 2546
Joined: Sun Aug 24, 2014 3:14 am
Location: Bogota Colombia
Contact:

Re: CCR2004-16G-2S+/Ethernet Port Problem

Wed Jul 13, 2022 2:53 pm

which version of RouterOS you have installed?

have you updated RouterBoot on system->routerboard ?
 
User avatar
rextended
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 9479
Joined: Tue Feb 25, 2014 12:49 pm
Location: 🇮🇹, my 💔 is in 🇺🇦

Re: CCR2004-16G-2S+/Ethernet Port Problem

Wed Jul 13, 2022 3:00 pm

I have seen the same problem on a device too close to the "air conditioner"...
Inside, moisture settles on the ethernet port and causes problems...

I solved it by directing the airflow elsewhere.
 
2152
just joined
Topic Author
Posts: 6
Joined: Tue Oct 23, 2018 12:27 pm

Re: CCR2004-16G-2S+/Ethernet Port Problem

Wed Jul 13, 2022 5:44 pm

which version of RouterOS you have installed?

have you updated RouterBoot on system->routerboard ?
Thank you for the reply, here is my rb version
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Who is online

Users browsing this forum: akakua, Google [Bot] and 14 guests